Wie is STYXX

STYXX is uw totaalpartner met een jarenlange expertise in lijmen, afdichten en beschermen. Door de unieke combinatie van onze groothandel en ons applicatiebedrijf garandeert STYXX luchtdichte en brandvertragende oplossingen op maat.
Onze exclusieve merken vinden hun weg bij onze klanten, actief in de ramensector, dak- en gevel en industriebouw.

STYXX ZOEKT NIEUW SALES TALENT

Wegens uitbreiding van onze verkoopactiviteiten, zijn we continu op zoek naar nieuw sales talent mét ervaring (regio afhankelijk van woonplaats).
Na een grondige interne opleiding, waarin u het bedrijf, het productengamma én de markt leert kennen, word je verantwoordelijk voor de verdere commerciële uitbouw van je regio. 

Enthousiast?
STUUR UW CV & MOTIVATIE NAAR JOBS@STYXX.BE

STYXX biedt de totaaloplossing

Met STYXX vindt u een partner die u een totaaloplossing biedt. Niet alleen biedt het ruime assortiment aan professionele producten gegarandeerd de oplossing die u zoekt maar STYXX kan u ook nog de vaklui bieden die de producten aanbrengen.
Zo krijgt u in één klap een passend product en expertise op uw werf.
STYXX is dé groothandel voor bouw en industrie. Met meer dan 3500 artikelen bieden wij flexibele oplossingen op maat voor het lijmen, afdichten en beschermen van oppervlaktes. STYXX staat voor kwaliteit, vakkundig onpartijdig advies én een hoge leverbetrouwbaarheid.
STYXX is méér dan een groothandel. Wij denken voortdurend in oplossingen en geven correct advies op maat van elke klant.

STYXX kiest voor sterke merken

Exclusieve distributieovereenkomsten met gerenommeerde fabrikanten zorgt ervoor dat STYXX als enige verdeler in de regio over de strafste merken beschikt. Ga voor uw voordeel en kies voor de sterkste verdeler van sterke merken! 

Reeds ruim 20 jaar praktijkervaring

Wie met STYXX in zee gaat weet dat hij kiest voor ervaring. Onze mensen zijn stuk voor stuk reeds geruime tijd aan de slag in de bouwsector en kennen het klappen van de zweep. De meeste uitdagingen zijn voor STYXX niet nieuw maar werden in het verleden reeds aangepakt waardoor een snelle reactie met een oplossing op maat het gevolg is.

Kiezen voor STYXX is kiezen voor praktijkervaring.

 

STYXX ontzorgt

STYXX ' missie is het ontzorgen van zijn opdrachtgever. Naast de focus op correcte service en (super)snelle levertijden zorgt jarenlange expertise voor professionele projectbegeleiding én product technische ondersteuning. 

Met STYXX werken is expertise en kennis binnenhalen. Wij delen graag onze kennis zodat wij als een échte betrouwbare partner voor assistentie kunnen zorgen op de werf.

Zo kan u zich richten op uw core-business en verzekert u zich door uw keuze voor de duurzame oplossingen van STYXX van een vlekkeloze hulp.

 

Compleet gamma én breed assortiment met ruime keuze aan uitvoerig geteste producten

STYXX weet dat er geen tijd te verliezen valt. Wie op zoek is naar een oplossing wil meteen en zeker resultaat. Daarom biedt STYXX enkel producten waarvan de efficiëntie bewezen is en het resultaat gegarandeerd.

Alle producten die STYXX aanbiedt werden daarom uitvoerig getest. Op deze site vindt u het volledige overzicht compleet met alle nodige certificaten, voorschriften én lastenbeschrijvingen die u nodig heeft.

Indien u een element mist aarzel niet om ons hierover aan te spreken en wij maken dit meteen in orde.

 

STYXX | STERK VOOR HET ECHTE WERK

STYXX biedt professionele oplossingen op maat

> Over ons